Пун Месец у Стрелцу доноси енергију ентузијазма, проширења и филозофије. Стрелац је ватрени знак, познат по жељи за истраживањем, авантуром и проширењем хоризонта.

Интензивне емоције

Када се овај знак споји с енергијом пуног Месеца, може резултирати интензивним емоционалним искуствима, али и позитивним променама.

Једна од кључних тема које пун Месец у Стрелцу може изазвати јесте потреба за истраживањем нових идеја, филозофија и култура. Ово је време када људи могу осећати снажну жељу за путовањем, учењем и проширивањем свог видика. Такође, ово може подстаћи жељу за искреним изражавањем сопствених уверења и идеала.

FOTO: Vikipedia

 

 

Немир

Ипак, важно је бити свестан да ова енергија може бити и изазовна. Пун Месец у Стрелцу може појачати осећаје нестрпљења и немира, као и подстаћи потребу за слободом и независношћу. Могући су и конфликти између жеље за авантуром и истраживањем и потребе за стабилношћу и сигурношћу.

Пун Месец у Стрелцу нас подстиче да се отворимо према свету, истражујемо нове могућности и верујемо у своје снове и идеале. Важно је искористити ову енергију како бисмо проширили своје хоризонте, али истовремено бити свестан потребе за равнотежом између авантуре и сигурности.

Пун Месец симболизује увек крај једног животног циклуса, а утицаће на све знакове Зодијака, али посебно на Стрелчеве, Близанце, Девице и Рибе. 

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Пун Месец доноси вам породичне проблеме. Могуће је пресељење или свађа са једним чланом породице.

Стрелац

Одлуке које будете доносили наредне недеље промениће вашу будућност. Трудите се да не доносите одлуке у афекту.

Близанац

Следи вам криза у браку. Осим тога, ако имате дугогодишњег пословног партнера, може да дође до краја и отвори се прилика за ново.

Рибе

Пред вама је период великих промена на послу. То ће у почетку тешко да вам падне, али ће бити добро за вас. 

БОНУС ВИДЕО: