Пар је годинама важио за један од најскладнијих са естраде тако да је вест о крају ове љубави изненадила јавност. 

Харис се неколико пута оглашавао поводом развода. У интервјуу за "Блиц" је изнео све детаље из њиховог приватног живота. Многи су га осудили јер износи "прљав веш" из њиховог брака. 

Фото: АТА имагес

 

У том интервјуу запажена реченица "Ја сам крив једино што сам давао", која је убрзо постала вирална, корисници мрежа почели да праве разне мимове и шале користећи ову његову изјаву. Сада су љубитељи хумора отишли корак даље, па су почели да тетовирају певачеву реченицу. 

- Не сретнемо се када легнемо да спавамо. Ми имамо велики комфор, па свако има своју собу. Ако хоће да спава, да се тушира, купа, ради свашта нешто у свом интимусу... Свако је хтео да има своју собу, а ако неком треба с**с, зближавање, то није никакав проблем. Дођи у моју собу, или ћу ја у твоју. Па мислим да је то један још ниво лепше - рекао је за "Блиц", између осталог, Харис.

Фото:Принтскрин/Фацебоок/Čojk

 

- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека "Преварени муж задњи сазна", није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не - изјавио је Харис окупљеним медијима.

БОНУС ВИДЕО: