Par je godinama važio za jedan od najskladnijih sa estrade tako da je vest o kraju ove ljubavi iznenadila javnost. 

Haris se nekoliko puta oglašavao povodom razvoda. U intervjuu za "Blic" je izneo sve detalje iz njihovog privatnog života. Mnogi su ga osudili jer iznosi "prljav veš" iz njihovog braka. 

Foto: ATA images

 

U tom intervjuu zapažena rečenica "Ja sam kriv jedino što sam davao", koja je ubrzo postala viralna, korisnici mreža počeli da prave razne mimove i šale koristeći ovu njegovu izjavu. Sada su ljubitelji humora otišli korak dalje, pa su počeli da tetoviraju pevačevu rečenicu. 

- Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu... Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba s**s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše - rekao je za "Blic", između ostalog, Haris.

Foto:Printskrin/Facebook/Čojk

 

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka "Prevareni muž zadnji sazna", nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne - izjavio je Haris okupljenim medijima.

BONUS VIDEO: