Цеца је публику одушевила гласом, али и својом невероватном причом. 

Она је отпевала дирљиву песму "Еј драги, драги" у такмичењу, а емоција је била у ваздуху, просто се пренела на чланове жирија и остале у студију.

-Долазим из краја који је близу Косова и Метохије, а и један период живота сам живела тамо. Скоро да нема породице на северу Косова где бар једно весеље нисам отпевала и желела сам овом приликом и овом песмом да поздравим све те људе – рекла је, па додала да постоји један непријатан догађај који памти. 

Фото: Принтскрин /Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

-Упознала сам тамо неке лоше људе и баш ми је нанета једна велика неправда. Од пар људи за које сам мислила да су ми пријатељи, а за једног од њих да ми је емотивни партнер. Али нико од тих људи ми није био пријатељ, три особе су у питању, а певала сам и великим људима тамо које овом приликом поздрављам. Волим Косово и обишла сам све манастире тамо – открила је Цаца.

Поповићева је била киднапована од стране блиских људи: 

-Од те стране пријатеља сам била тако преварена, и опљачкана, и киднапована – рекла је Цаца.

- Била сам киднапована од стране мојих пријатеља, јер сам понела била нешто његово за Србију. Он ми је рекао можеш ли Цеки нешто да ми понесеш, ја сам рекла, наравно зашто да не, међутим, његови пријатељи су ме сусрели, пресрели и узели то, јако сам разочарана, али ми је драго са једне стране што сам и то доживела, зато што сад знам да постоје непријатељи, тада нисам знала.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: