Бивша српска тенисерка Јелена Јанковић се с мужем Бранком Бараћем и ћерком преселила у Америку, где су саградли своју породичну оазу.

Њен дом урађен је у медитеранском стилу, а простире се на 1.500 квадрата. Има осам спаваћих соба, 11 купатила, билијар салу, базен, теретану, тениски терен, сауну, салу за масажу, биоскоп и вински подрум. Фотке из свог дома неретко објављује на друштвеним мрежама, а недавно је испливао и снимак туре.

Јелена ужива у лускузу, а испред саме куће паркирани су и скупоцени аутомобили. 

Јелена Јанковић данас живи далеко од медијског света, и максимално је посвећена подизању детета и приватном бизнису, док у свему има подршку супруга. Откако се породила, Јелена је променила начин живота, о чему је говорила за медије у Словенији, кад се и последњи пут јавно огласила:

- Лепо је у пензији. Већ три године сам мајка, живим мирним животом. Удаљила сам се од медија, желим да имам приватност. Кад сам играла, било је другачије.

Бити број један на свету је највише што неко у тенису може да постигне. Сањала сам то као дете. Бити најбољи је велики подвиг, док гренд слем може да освоји и 50. или 100. тенисерка на листи - рекла је она тада.

Погледајте целу туру кроз дом Јелене Јанковић:

(Мондо)