Глумац Сергеј Трифуновић и његова две деценије млађа изабраница Исидора Мијановић, венчали су се, 12. маја, на Топчидеру, у Цркви Св. Апостола Петра и Павла.

Након што су се Сергеј и Исидора заветовали на вечну љубав, славље су за најближи круг пријатеља уприличили у једној кафани.

Церемонија венчања била је обавијена велом тајни. Ипак, након тајног венчања, новопечени пар је одлучио да подели детаље.

Тако Сергеј и Исидора повремено на својим профилима на друштвеним мрежама деле слике и видео записе. И док уживају у меденом месецу лепа Исидора објавила је и делић њихвог говора за време свадбеног ручка.

Свадбена здравица Сергеја Трифуновића насмејала све

Присутнима се обратио младожења, који је пожелео добродшлицу, а онда је својим хумором одушевио пратиоце.

- Желим да вам кажем хвала што се дошли и стојимо овде, не зато што немамо места да седнемо, него колико смо лепи, хоћемо да нас гледате. Можете нас гледати - почео је Сергеј.

- Падам, је л' могуће да ми не држиш леђа - нашалила се Исидора, а онда се опет обратио Сергеј.

- Можете нас сликати, немојте нас хранити. Ништа из руке, воду из руке, баш ако мора - наставио је глумац.

Њихова симпатична конверзација одушевила је све.

- Имамо ли алкохол на венчању? - упитала је Исидора.

- Како да не срце, на овом венчању имамо свашта не смем да спомињем, а и скоро сам из затвора, није баш паметно. Ја сам јој рекао "Љубави, због тебе сам отишао у затвор, како ћеш ти у Никшић са зетом који никад није био у затвору" - шалио се Сергеј.

- Никшићани климају главом - смејала се Исидора.

- Ја сам желео да имам Никшић иза себе, да ме одобре као зета - поручио је глумац.

Иначе, њих довје неретко деле занимљиве моменте из заједничког живота. Тако је Сергеј недавно поделио слику на којој је његова супруга Исидора, а у опису слике написао је "Медени месец".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: