Он је јутро започео својим оглашавањем, а како је показао, овог пута уснимо је траг на земљаном путу који је по свему судећи за собом оставила змија.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

- Какав ли је ово траг, нешто ми познат, шаркица - говорио је Никола у видеу, а онда и показао слику прегажене змије на путу.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

Подсетимо, мало пре тога објавио је да се налази се надомак Атине и да данас стиже у луку Пиреј, одакле ће тарајектом до острва Егина, где ће се поклонити Светом Нектарију.

Како је два дана пред долазак на циљ, саопштио, на свом путу који није био нимало лак његова фондација је прикупила чак 31 милион.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

- Драги народе, помаже Бог. Надам сте да сте сви добро, ево нас надомак Атине, боже здравља сутра би трабало да стигнемо у луку Пиреј и онда трајектом до Егине, и од места где ћемо се искрцати до манастира има 7 километара и до Атине 50км, сутра би требало уз Божју помоћ да пређемо 57 километара. Хвала Вам на подршци, хвала Вам на молитвама, хвала Вам на љубави, на вери. Останите још уз нас мислима да дођемо до циља. Морам да Вам кажем да со на данашњи дан прикупили 31 милион динара, идемо још данас и сутра, јако, овај пут за дечију радост - навео је он у свом видеу.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: