Афере, клевете, па и свађе, веома су честа појава међу естрадњацима, а Весна Ривас је, буквално, хтела да бије Сашу Поповића.

- На почетку сарадње стварно није било никаквих проблема, али дошли смо и до тога да сам га јурила да га бијем пред 20 певача - испричала је Ривасова, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Испоштовао ме је максимално, што сам договорила, то сам и добила. Међутим, према мени је увек био хладан, никад нисам осетила поштовање.

Према њеним речима, проблем је настао када су почела новогодишња снимања.

- Тог дана сам имала пет емисија, требало је да идемо ван Београда, али јављају да је нападао снег и да се преко Рудника не може. Вратимо се ми до студија Гранда, где је још трајало снимање. Седнемо у клуб и долази Поповић, пита колико је било снимања, онако иронично. Већ гладна, нервозна, ко из топа му кажем да је било пет и да на шесто нисам стигла и да ми је јако жао што његове пуленке нису имале ни пола мање - навела је Весна, и прецизирала да је са њима у друштву био и Горан Вукошић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да би прекинуо ту причу јер види да се закувава, Горан је рекао да сам добила годишњу награду за најлепшу, најелегантнију певачицу, тако нешто и извадио је плакету из моје торбе да покаже Саши. Саша је узео, окренуо се ка оном змијарнику и рекао: "Ало, рибе, јел' видите ко је заправо главна риба, а има и диплому'. Показао им је плакету, а онда ју је бацио ка шанку.

То је, како је певачица истакла, била кап која је прелила чашу.

- Скочила сам и рекла му:"Слушај, смраду, клошарчино, како те није срамота да се тако понашаш. Нисам ти ја крива што те које ти форсираш народ неће, не воли их". Он је кренуо ка мени, па стао, а вилица му се тресла. Рекао ми је: "Како можеш тако са мном да разговараш?" 

Ривасова је описала да јој је у том тренутку, како је истакла, "пала ролетна".

- Ма, нећу више да разговарам, сад ћу њушку да ти разбијем. Пошла сам ка њему, али је он побегао на врата - испричала је једном приликом певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Физички обрачун је, како је Весна навела, спречила Лепа Брена. 

- У том тренутку се појавила Брена, села је поред мене и похвалила ме како сам лепа, елегантна, а онда јој је Вукошић показао ону моју диплому. Брена се одушевила, тражила је од асистената да се урами, да буде код ње у канцеларији, као, то је награда и за Гранд. А мени су сузе кренуле. Она дивна, све феноменално, а он хладан. Због ње ме је мрзео змијарник, њене подг*зне муве - закључила је за домаће медије Весна Ривас.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: