Гоца је из брака са ријалити учесником Иваном Маринковићем добила Лену која данас пуни седамнаест година. Тржанова не крије колико је поносна на то што је њена наследница израсла у самосталну младу даму. Поводом њеног рођендана, огласила се на Инстаграм профилу: 

- Кажу да кад родиш ћерку, добијеш најбољу другарицу за цео живот. Хм... Има она довољно другарица, а имам и ја. Родила сам ћерку. Она има маму. До краја времена сам њена подршка, њен чувар, њено сигурно уточиште, њен навијач, њена напорна мајка, која стално има нешто да јој каже... А она ће до краја времена бити моја највећа љубав. Срећан 17. рођендан, девојко. Волимо те до заувек! - написала је Гоца на свом Инстаграм профилу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Подсећања ради, певачица је снимала "Мој савршени брак", а сада се на друштвеним мрежама појавио снимак на ком са наследницом Леном прича о Ивану Маринковићу:

- Могло је много боље, могло је да буде све другачије, да се он понашао другачије. Разочарао ме је у неким ситуацијама - Лена је говорила мајци.

- Јеси ти свесна да ти немаш никакве везе са тим? - питала је Гоца.

- Ја сам тога свесна, али опет, тата ми је... - истакла је Лена, а Гоца није крила да је потиштена због свега, те на питање како би она то могла да поправи, Лена је одговорила: “Не можеш”.

- Рекла сам ти сто пута "извини" у његово име - наставила је певачица.

- Не можеш ништа, на њему је. А њега боли ду*е, као и увек - рекла је Лена

БОНУС ВИДЕО: