Харис и Мелина Џиновић ставили су тачку на свој брак и љубав дугу више од две деценије. Спекулише се да је Мелина већ наставила својим животом, а Харисова млађа колегиница, Јелена Костов сматра да певач заслужује нову љубав. 

-А зашто да не заслужује нову љубав? Наравно да да, а сада, нека пређе на оно шта њему одговара. Буквално - рекла је Јелена за колегу Џиновића.

Певачица није имала естетске интервенције од како се појавила на музичкој сцени: 

- Мене су људи више доживљавали кроз моје песме. Свој физички изглед нисам нешто пуно мењала. Била сам плавуша некада и мислим да ћу се опет вратити у неке светлије тонове. Не бих сад да експериметишем и да људе бацам у транс неким својим изгледом. Или далеко било неким свлачењем, а што се тиче естетких захвата познато је да ништа нисам радила на себи на лицу и не знам колико ћу још одолети томе. Трудим се. Апослутно сам неко ко не прича о томе да никада не треба да се уради нека корекција на лицу, наравно да треба зато што нас године стижу. Ако можемо да будемо лепши и да изгледамо млађе а зашто не би? Али ето, ја још увек одолевам - рекла је певачица и додала:

- Свака жена нађе себи миллион замерки, као и мушкарци уосталом, али очигледно да ми ништа није толико пуно сметало чим до сада ништа нисам дирала. Знам да ми људи то не верују, али мене толико брига. Покушавала сам и покушавала људима да објасним да ја стварно нисам ништа радила на лицу, али колико год ви то покушавате они мислие да ја то пласирам погрешно. Безборој пута су ми стизале поруке са питањем „Где си радила то и то?“. Ја се захвалим на комплименту и кажем истину и још испаднем најгора – нагласила је Јелена.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: