Драганиној животној љубави, Тонију је засметао наслов и поднаслов у ком се помиње да је од певачицин бивши муж и да је боравио у Монаку због Мелине Џиновић, тачније, да са њом има љубавну везу. У наслову пише: "Деца су јој највећа подршка: Драгана се огласила након натписа о афери Тонија Бијелића и Мелине Џиновић".

У поднаслову тог текста стајало је: "Након што је њен бивши супруг, Тони Бијелић, отпутовао у Монако где се, уосталом, налази и Мелина Џиновић, певачици Драгани Мирковић највећа подршка су њена деца."

Фото: АСТА имагес

 

Како Тони тврди да није бивши супруг Драгане Мирковић, поставља се питање да ли су се уопште развели: 

- Већ се у самом наслову чланка наводи да г. Тони Бијелић има љубавну 'аферу' с Мелином Џиновић (бившом супругом Хариса Џиновића), док се у поднаслову тврди да је он "бивши супруг" певачице Драгане Мирковић. У чланку се наводи да је г. Бијелић отпутовао у Монако где се већ налази и Мелина Џиновић, чиме се додатно појачава дојам да су њих двоје у љубавној вези и да у Монаку заједно и бораве - наводи се у делу саопштења.

- Описане информације објављене на порталу су неистините и клеветничке, а к томе и увредљиве тврдње о Тонију Бијелићу: као особи која има "љубавну аферу" с Мелином Џиновић и као бившем супругу певачице Драгане Мирковић . На те увредљиве неистине из чланка истичем:

1. да Тони Бијелић није бивши супруг певачице Драгане Мирковић;

2. да Тони Бијелић није ни у каквој прељубничкој афери с Мелином Џиновић и није због ње отпутовао у Монако, стајало је у саопштењу адвоката.

Фото: АТА имагес

 

Драгана је у свом саопштењу нагласила да воде одвојене животе и да не живе под истим кровом: 

- Са великом тугом морам да вас обавестим да сам предала захтев за развод брака. Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био а последње три године ми практично водимо одвојене животе и не живимо под истим кровом. Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак. Ја свакако остајемо доследна својим принципима, свом начину живота, као што остајем верна својој породици и својој публици, а према Тонију ћу увек гајити поштовање као према оцу своје деце и некоме са ким сам провела много лепих година.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: