Draganinoj životnoj ljubavi, Toniju je zasmetao naslov i podnaslov u kom se pominje da je od pevačicin bivši muž i da je boravio u Monaku zbog Meline DŽinović, tačnije, da sa njom ima ljubavnu vezu. U naslovu piše: "Deca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon natpisa o aferi Tonija Bijelića i Meline DŽinović".

U podnaslovu tog teksta stajalo je: "Nakon što je njen bivši suprug, Toni Bijelić, otputovao u Monako gde se, uostalom, nalazi i Melina DŽinović, pevačici Dragani Mirković najveća podrška su njena deca."

Foto: ASTA images

 

Kako Toni tvrdi da nije bivši suprug Dragane Mirković, postavlja se pitanje da li su se uopšte razveli: 

- Već se u samom naslovu članka navodi da g. Toni Bijelić ima ljubavnu 'aferu' s Melinom DŽinović (bivšom suprugom Harisa DŽinovića), dok se u podnaslovu tvrdi da je on "bivši suprug" pevačice Dragane Mirković. U članku se navodi da je g. Bijelić otputovao u Monako gde se već nalazi i Melina DŽinović, čime se dodatno pojačava dojam da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da u Monaku zajedno i borave - navodi se u delu saopštenja.

- Opisane informacije objavljene na portalu su neistinite i klevetničke, a k tome i uvredljive tvrdnje o Toniju Bijeliću: kao osobi koja ima "ljubavnu aferu" s Melinom DŽinović i kao bivšem suprugu pevačice Dragane Mirković . Na te uvredljive neistine iz članka ističem:

1. da Toni Bijelić nije bivši suprug pevačice Dragane Mirković;

2. da Toni Bijelić nije ni u kakvoj preljubničkoj aferi s Melinom DŽinović i nije zbog nje otputovao u Monako, stajalo je u saopštenju advokata.

Foto: ATA images

 

Dragana je u svom saopštenju naglasila da vode odvojene živote i da ne žive pod istim krovom: 

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

(Blic)

BONUS VIDEO: