Velika popularnost prati Jovanu zbog emisija jutarnjeg programa koje važe za jedne od najgledanijih.

- Mislila sam da je nadobudna, ali sam se žestoko prevarila. Jovana je divna koleginica, uvek je spremna da svima pomogne. Nije joj teško da svima izađe u susret. Meni je, konkretno, pomogla kada mi je za člana porodice hitno bio potreban kontakt sa jednim našim čuvenim lekarom, kod koga se jako dugo čeka na pregled. Odmah ga je pozvala i zakazala mi je sastanak. To je nešto što joj nikad neću zaboraviti - rekla je za Alo! Jovanina koleginica. Rekla je da Jovana uopšte nije nadmena i da joj slava nije udarila u glavu. 

Jovanina koleginica je istakla da je Jovana jedna od retkih koje su iskrene: 

- Jako dugo radim ovaj posao, imala sam priliku da sarađujem sa mnogim našim TV licima. Bilo je onih koji su se ponašali kao sav normalan svet, ali, nažalost, mnogo više umišljenih zvezda, bez pokrića. Jovana je jedna od retkih koja je veoma iskrena. 

Sagovornica "Alo" novina je primetila da su koleginice ljubomorne na Jovanu:

- Na Pinku sam odnedavno i prvo što sam primetila je da su mnoge, pogotovu, mlađe koleginice, veoma ljubomorne na Jovanu. Čak se i ne trude da to sakriju, u nekoliko navrata su prevrtale očima kad je vide kako ulazi u zgradu. Ne znam da li je to što misle o njoj stiglo do Jovane, ali nikad nisam primetila da se ona obazire na takve stvari.

Voditeljka je i sama nekoliko puta govorila o ljubomori: 

- Ja sam najviše sujete osetila u fazi mog uspevanja. Ne na "Pinku", na "Pinku" su drugačiji, ipak traži zvezde. Najgore momente imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem. Imala sam mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene - rekla je voditeljka u jednoj emisiji. 

 

BONUS VIDEO: