Велика популарност прати Јовану због емисија јутарњег програма које важе за једне од најгледанијих.

- Мислила сам да је надобудна, али сам се жестоко преварила. Јована је дивна колегиница, увек је спремна да свима помогне. Није јој тешко да свима изађе у сусрет. Мени је, конкретно, помогла када ми је за члана породице хитно био потребан контакт са једним нашим чувеним лекаром, код кога се јако дуго чека на преглед. Одмах га је позвала и заказала ми је састанак. То је нешто што јој никад нећу заборавити - рекла је за Ало! Јованина колегиница. Рекла је да Јована уопште није надмена и да јој слава није ударила у главу. 

Јованина колегиница је истакла да је Јована једна од ретких које су искрене: 

- Јако дуго радим овај посао, имала сам прилику да сарађујем са многим нашим ТВ лицима. Било је оних који су се понашали као сав нормалан свет, али, нажалост, много више умишљених звезда, без покрића. Јована је једна од ретких која је веома искрена. 

Саговорница "Ало" новина је приметила да су колегинице љубоморне на Јовану:

- На Пинку сам однедавно и прво што сам приметила је да су многе, поготову, млађе колегинице, веома љубоморне на Јовану. Чак се и не труде да то сакрију, у неколико наврата су превртале очима кад је виде како улази у зграду. Не знам да ли је то што мисле о њој стигло до Јоване, али никад нисам приметила да се она обазире на такве ствари.

Водитељка је и сама неколико пута говорила о љубомори: 

- Ја сам највише сујете осетила у фази мог успевања. Не на "Пинку", на "Пинку" су другачији, ипак тражи звезде. Најгоре моменте имала раније, тамо где сам некада радила, ја све поштујем. Имала сам много проблема са исфрустрираним женама, јер мене воле само моћне и остварене жене - рекла је водитељка у једној емисији. 

 

БОНУС ВИДЕО: