Песма "Бунда од нерца", критикована је и добила статус песме за спонзоруше, а чак су и певачицу прозвали спонзорушом: 

- Боље да не причам какви су тада било коментара на ову песму, и оних добрих, али и оних злурадих. Говорили су да је песма за спонзоруше, и мене су окарактерисали као такву, али ко ме познаје зна ко сам и шта сам - прича Тина и наставља:

 

- Све песме које сам снимила немају везе са мојим стварним животом, можда тек понека. Али ја певам за народ и бирам песме да се за свакога понешто нађе. То ми је посао. Када бих снимила оно што ја волим, то не би прошло никад - испричала је Тина, па открила како се одлучила да сними баш ту песму: 

- Ишла сам на све или ништа. Имала сам у то време већ два снимљена албума са лепим песмама, али ништа није прошло код публике. Онда смо се Пера Стокановић и ја договорили да снимимо "Бунду од нерца" па куд пукло да пукло. Било ми је чудно све то, речи песме. Али и муж ме је подржао у тој одлуци - рекла је па била искрена и открила да јој се данашња музика не допада, као и да у њеним песмама нема ништа лоше: 

- Шта има ту лоше? "Покажи се да си шармантам, покажи се да си галантан. Потруди се па ме заведи, с богињом ме упореди." Шта је ту лоше?! Ако супруг или дечко купи девојци бунду. Или да је вери дијамантским прстеном - рекла је Тина.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: