Они истичу да је ПУ Центар путем телефона обавештена од стране грађане С.В. да су она и њен малољетни син нападнути од стране непознатог мушкарца у улици Врбања.

- Обавештен је дежурни тужилац који је предметни догађај оквалификовао као Насилничко понашање (члан 362. став 1. КЗ ФБиХ). Радећи на документовању и расветљавању овог кривичног дела, полицијски службеници су идентификовали мушкарца (23) за којег постоји сумња да је извршилац овог кривичног дела и према којем ће бити предузете законом предвиђене мјере и радње, у складу с одлукама поступајућег тужиоца – казала је портпаролка МУП-а КС Мерсиха Новалић.

Подсећамо, раније је мајка детета за АТВ казала да су јој чупали дете и насилно му скинули мајицу, а њу одгурнули, након чега је пала и повредила колена и дланове.

- То је из чисте мржње. Њима је мрак на очи пао кад су видели да је мајица са обележјима Црвене звезде. “Скидај четничку мајицу, шта си то обукао, убићу те, повредићу те, скидај”. Детету је било непријатно да скида мајицу јер ће остати го. На крају су му насилно скинули и побегли с мајицом – рекла је мајка детета за АТВ.

Аваз

БОНУС ВИДЕО: