Комшије из родног места проговориле су о Јовани и њеној породици.

 Кад је завршила матуру овде у Љигу, није хтела да се слика са својом генерацијом за матурски пано. Јако се замерила са свим професорима јер је нису прогласили за ђака генерације. Она се фотографисала посебно и урамила ту своју матурску слику са именом и презименом, где је писало "ђак генерације", а онда ју је, да би што више суграђана то видело, ставила у један стаклени излог адвокатске канцеларије у центру града. Обрадовић се тај адвокат презива, а звали су га Муја, по оцу - испричала је једна од госпођа за београдске медије.

Како су они навели, водитељка има старијег брата и сестру, о којима је ретко говорила јавно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Јована није јединица, има старијег брата и сестру, која се није удавала, има неких четрдесетак година. Она има стан у Београду, завршила је економију. Јована је лепша од ње, прави је ђаво. Јованин брат Пеђа је отишао одавде пре десетак година и није се вратио у Љиг, јер су се родитељи смртно посвађали с њим. Неки породични проблеми. Мија јој се зове отац, њени су били угоститељи. Држали су ту ресторан "Два брата" на Ибарској магистрали, али је он затворен пре пет година, кад су отишли у пензију. Нису лоши људи, радни су, мало чудни. Зову их "буве" овде по Љигу - открила је комшиница Слободанка.

Један радник на оближњем градилишту открио је да сви у крају воле Јовану.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/paparazolov

 

- Њој дете стално чува мајка. Она је довезе и остави ту по недељу дана, оде за Београд. Иначе, лујка је Јована права, али је наша, па је волимо. Мене само нервира то што је она водила "Парове" са дипломом правног факултета, мени је то испод сваког нивоа. Али то је њен избор, она се трудила да дође у жижу јавности по сваку цену, видимо то сад свакодневно - кроз смех је испричао младић.

Ресторан који је некада био у власништву Јеремића, сада је прилично оронуо и запуштен, а породични дом налази се иза локала. Кућа се налази на самом уласку у Љиг, тик уз Ибарску магистралу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: