Komšije iz rodnog mesta progovorile su o Jovani i njenoj porodici.

 Kad je završila maturu ovde u LJigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu - ispričala je jedna od gospođa za beogradske medije.

Kako su oni naveli, voditeljka ima starijeg brata i sestru, o kojima je retko govorila javno.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

- Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u LJig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po LJigu - otkrila je komšinica Slobodanka.

Jedan radnik na obližnjem gradilištu otkrio je da svi u kraju vole Jovanu.

Foto: Printskrin/Jutjub/paparazolov

 

- NJoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila "Parove" sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno - kroz smeh je ispričao mladić.

Restoran koji je nekada bio u vlasništvu Jeremića, sada je prilično oronuo i zapušten, a porodični dom nalazi se iza lokala. Kuća se nalazi na samom ulasku u LJig, tik uz Ibarsku magistralu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: