Јелена Карлеуша поново се огласила након што је процурила приватна преписка њеног супруга Душка Тошића и Северине.

На наводно флертовање супруга и хрватске певачице Северине Вучковић, имала је кратак кометар. "Ништа везано за Душка ме не интересује више", рекла је Јелена Карлеуша.

Након што је Јелена Карлеуша јавно указала на срамотне изјаве Северине о теми Сребренице, а Сплићанка се обратила певачиц путем Инстаграма.

"Велика мука натера човека на беду и бешчашће. Једи тај сендвич и не спомињи ми сина више никад", написала јој је Северина, након Јеленине осуде због коментара хрватске певачице на тему Сребренице.

" И ти једи спски ***** и не таласај превише. Јер образ се не плаћа ни сендвичима ни парама, несрећнице, као што си ти навикла. Мора да је мука натерала кад идеш против свог народа па си спремна чак и себе и оца и сина да назовеш геноцидним!", одговорила јој је Јелена.

Након овог, Северина је вероватно покушала да испровоцира ЈК тиме што јој је послала приватну преписку са њеним, још увек законитим супругом Душком Тошићем, из које се може закључити да је бивши фудбалер покушао да флертује са Северином, за шта она није била заинтересована, а слике преписке можете погледати на овом линку.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО