Jelena Karleuša ponovo se oglasila nakon što je procurila privatna prepiska njenog supruga Duška Tošića i Severine.

Na navodno flertovanje supruga i hrvatske pevačice Severine Vučković, imala je kratak kometar. "Ništa vezano za Duška me ne interesuje više", rekla je Jelena Karleuša.

Nakon što je Jelena Karleuša javno ukazala na sramotne izjave Severine o temi Srebrenice, a Splićanka se obratila pevačic putem Instagrama.

"Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj sendvič i ne spominji mi sina više nikad", napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pevačice na temu Srebrenice.

" I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim!", odgovorila joj je Jelena.

Nakon ovog, Severina je verovatno pokušala da isprovocira JK time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana, a slike prepiske možete pogledati na ovom linku.

(Mondo)

BONUS VIDEO