- Путуј брате мој, на неко лепше место. Јуче је у Београду убијен мој млађи брат. Све што би сада рекао нема смисла, јер ово што се десило свакако нема смисла. И ово је нажалост саставни део игре, која се зове живот. Људи моји добри хвала свима који се јављате, чувајте себе и људе око себе - написао је Мијатовић у објави на друштвеним мрежама, пише Српска инфо.

Мушкарац Ђ.М. (37) преминуо је у Ургентном центру након сукоба на игралишту због лопте. Више јавно тужилаштво наложило је обдукцију његовог тела како би се утврдио тачан узрок смрти. Према првим информацијама, сумња се да је човек пао и ударио главом у бетон, након чега је добио епи напад.

- Утврђују се чињенице како је дошло до смрти. Мора да се изврши обдукција. Полиција је синоћ око 18-19 сати добила позив да је дошло до неке туче и отишла је на ту адресу на општини Вождовац где је и затекла повређеног - каже министар унутрашњих послова Ивица Дачић.

 

- Утврђују се чињенице како је дошло до смрти. Мора да се изврши обдукција. Полиција је синоћ око 18-19 сати добила позив да је дошло до неке туче и отишла је на ту адресу на општини Вождовац где је и затекла повређеног - каже Дачић.

До сукоба је дошло, према речима супруге преминулог, након што су се њихова деца жалила да двојица која су претукла преминулог човека нису малишанима хтели да врате лопту.

- Отац је изашао, чула се нека галама и када је жена изашла сазнала је да је имао сукоб са двојицом младића. Одвезен је у Ургентни центар где је и преминуо. Узрок смрти се утврђује - каже Дачић.

Како наводи, убиство сигурно није у питању, али се утврђује да ли је човек преминуо од последице сукоба.

- Лекари кажу да је било и неких здравствених проблема, неки епилептични напад или се можда срчани напад, али то је сада питање. Највећи проблем је што не постоје камере и што нема сведока да би се тачно утврдило шта се догодило - изјавио је Дачић за "Блиц" ТВ.

Он је нагласио и да случај сигурно неће остати нерешен, као и да полиција трага за учесницима у конфликту.

Огласио се МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду интензивно раде на проналаску две, за сада непознате особе, за које се сумња да су претукле четрдесетогодишњег мушкарца, који је у Ургентном центру преминуо.

Полиција је одмах по пријави, јуче у 18.20 часова да су у једном парку на Вождовцу, две особе претукле четрдесетогодишњег мушкарца, изашла на лице места. 

Припадници МУП-а интензивно раде на утврђивању свих чињеница и околности, као и проналаску осумњичених особа. 

Тело је превезено на Институт за судску медицину, ради обдукције.

БОНУС ВИДЕО: