Сваки хороскопски знак, сам по себи, има одређене особине које друге могу довести до лудила, у добром, али и у негативном смислу. Неки ће вас забављати и доносити вам добре вибрације, док ће вас неки једноставно 'умртвити' својом досадом и монотоном енергијом. Ови хороскопски знакови могу да вас излуде, а да тога нису ни свесни. Доносимо попис од најиритантнијег до најмање иритантног знака.

Ован

Они су често арогантни, строги и склони свађању. Не дозвољавају да им ико повреди его, па макар то значило да ће удаљити све од себе. У речнику овна не постоји реч расправа, њихово мишљење неће променити никакве чињенице нити осећај емпатије према некоме. Кад једном нешто одлуче или изграде мишљење о нечему, ништа, али баш ништа га неће променити. Када нису заузети излуђивањем других са својим 'ја све најбоље знам' ставом, склони су немарном и импулсивном понашању, а кад морају да заврше неки пројекат - учиниће то половично, остављајући другима да га заврше, док ће они сами прећи на нови задатак. Овнови су особе које развеселе своје колеге само кад напусте канцеларију. 

Бик

Њихова жудња за константним задовољавањем личних жеља и прохтева, као и лењости, компликоване су и збуњујуће особине. Стално живе у уверењу да им је читав свемир нешто дужан, али им мањка мотивације да устану и било шта сами учине. Њихова посесивност и материјалистички поглед на свет их често чине љубоморнима, посебно кад виде људе који су нешто стекли и створили својим радом. Не прихватају не као одговор. Не само да су шкртице, него су и грубијани.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Они су нервозне особе које не могу ништа да започну. Њихова неспособност да се усредсреде на нешто не само да живцира друге око њих, већ и они сами због ње пропуштају разне прилике. То је додуше чудно кад знамо колико су близанцима значајне ствари као што су статусни симболи. Људи рођени у знаку близанаца су веома интелигентни, али им све брзо досади, што им тако постаје само изговор да буду непоуздани. Свој недостатак организације надомештају огромном енергијом. Нико други не може да изазове толики хаос помоћу ентузијазма. Њихова подвојена личност узрокује биполарно понашање и безграничну енергију, али се и повећава ризик обољења од анксиозних поремећаја. Другим речима, околина их сматра чудацима. 

Рак

Ћудљиви су, стално забринути, хронични песимисти, превише емотивни и толико почну да оптерећују са свиме, да једноставно "угуше" своје ближње. Као да то није довољно, склони су жаљењу и увек ће наћи разлог зашто све није савршено. Лако се уживе у улогу вечне жртве и сваку прилику виде као неосвојиви Еверест. Нико на свету се није сусрео са недаћама као што су њихове. Више су усмерени према породици него каријери јер је, руку на срце, и немају. Захваљујући песимизму и хипохондрији ће на крају добити отказ, јер нико не жели да ради са њима. 

Лав

Њихов его не познаје границе. Мисле за себе да су живе легенде и није им јасно зашто их други не гледају на исти начин, иако им то стално понављају. Имају кратак фитиљ и неверојатну потребу за драмом, а све то долази у комбинацији са недостатком талента. Но то их неће спречити да увек буду у средишту збивања и главне звезде, јер изгледају невероватно добро. У њиховом површном свету, привлачност и секси изглед су оно што се највише цени. С обзиром на њихову потребу за сталном контролом, опсесивну потребу за пажњом, сталним захтевима и недостатком стрпљења, чини се да је једини разлог којем могу да захвале то су још увек живи - њихов добар изглед. 

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су проглашене највећим злопамтилом и ситничавим људима. Њихова ситничавост и стављање сваког на "њихово мјесто" обично код особа које их окружују изазива жељу да побегну на други крај света и никад се не врате у њихову близину. Девице су, тврде хороскопи, као слонови, никада не заборављају и није им нимало неугодно да вас стално изнова подсећају на тренутак кад сте им учинили нешто лоше, макар се то догодило и у прошлом веку. Оно чему теже је савршенство на светском нивоу, али никако не могу да схвате да би прво требало да пораде на себи. Прави су чистунци кад су посреди поступци других људи, а своје мане као да не виде. С друге стране, уживају у сексу и то им је нека врста издувног вентила, иако то никада неће признати, чак ни себи.

Вага

Ваге су идеални партнери за доминантне хороскопске знакове. Њихова таштина, немогућност да донесу одлуку и неспособност да формирају лично мишљење чине их одличним "трофеј супругама" или отирачем. Сматрају да је непотребно имати властито мишљење или предузимати конкретне акције кад увек могу да се ослоне на срећу. Имају мање среће кад су посреди емоционални изазови, осим ако имају везе са пасивно-агресивним понашањем, јер су у томе прваци. Прилично су спретни и знају да добију од других све што пожеле, и то толико да су у стању да одглуме неспособност само како би неко други уместо њих одрадио оно што су замислили. 

Шкорпија

Ово је најокрутнији хороскопски знак. О њима нико нема ништа лепо да каже, осим да су секси, а и то само зато што сви воле лоше момке и цуре. Шкорпије су углавном осветољубиве и безосећајне особе, чија је једина позитивна ствар њихов добар изглед, а да не уживају у нананошењу бола другима, њихови би животи били бесмислени. Нарцисоидност, љубомора, изливи беса, слепа амбиција и безосећајност су неке од особина које поседују. Нико није толико манипулативан, препреден и жељан моћи као они. Њихова болесна амбиција и жеља да буду вође без обзира на жртве, чине их моћним непријатељима. Гониће вас до краја света и никад се неће смирити. А чак и ако им нисте учинили ништа лоше, довољно је да им се само не свиђате и постаћете њихова мета. Док вам се буду осмехивали, коваће освету, осим ако од вас имају неке користи - у том случају сте сигурни, бар док сте им потребни. 

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Због њиховог недостатка тактике и недипломатског приступа, рекли бисте да их људи мрзе, али је управо супротно, јер изузетно привлаче друштво. Веома су страствени кад је у питању истина, те би се могло рећи да су трагично искрени. С тим што је често слика коју имају у глави искривљена и углавном иде у њихову корист. Истодобно, не могу да поднесу критику. Често све преувеличавају и у њиховој глави никад сами нису криви ни за шта, него је увек неко други дежурни кривац. Склони су импулсивном, немарном и исхитреном понашању. 

Јарац

Имају личност пања. Од свих хороскопских знакова, најдосаднији су и најпромењивијег понашања. Увек им је чаша полупразна и нико не може да их увери у супротно. Партибрејкери су на забавама и у стању су да исисају живот из вас. Никад нису учинили ништа спонтано и потпуно су уверени да је само њихов начин исправан. Толико су заокупљени сами собом да ретко примете да људи избегавају њихово присуство. Кад су пак њихове емоције у питању, толико се удубе у њих да би неко помислио да су изузетно брижни и саосећајни. Нажалост, то није истина, јер саосећају са другима, али само тако што све гледају из своје позиције. Неки би рекли да су срамежљиви, али нису, само су асоцијални и окупирани собом. Управо због тога што су увек сами себи омиљена особа. 

Водолија

Водолије су тврдоглаве, круте, непостојане и непредвидиве особе. Увек имају став све или ништа. Све морају да контролишу и помало су нарцисоидни, што им онемогућава да контролишу своје емоције. Делују као особе које добро слушају, али у ствари ништа не допире до њих ако су већ стекли одређену слику или мишљење о нечему. У животу никад нису стигли нигде на време, а да је то могуће, вероватно би закаснили и на властиту сахрану.  Нису тимски играчи, управо због непредвидивости и одсутности. Раде шта желе и кад желе, а исмевају оне које се придржавају распореда. Мелодраматични су, манипулативни и имају све лоше особине којих се сетите а да почињу на слово м.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Њихов идеализам не познаје границе, а вероватно због тога и читав живот проведу не радећи ништа конкретно. Хронични су песимисти који су у стању сваку муву да претворе у слона. Њихов перфекционизам их спречава да учине нешто и пре него што су почели, те им ништа није довољно добро. Јако су неразумни и збуњени, а не воле кад им други понуде помоћ, јер "знају" да сигурно постоје неки скривени мотиви за то. Њихова преосетљивост и песимизам, у комбинацији са склоности према самосаботажи, осуђује их на живот просечности. Никад не могу да постану успешни, јер да би постигли било шта, морали би да се одрекну свега што јесу.

БОНУС ВИДЕО: