Свечано славље које је уприличено само за најближе пријатеље и породицу младенаца одиграло се у Цециној вили на Дедињу, а њихова љубав кренула је сасвим случајно.

- Упознали смо се преко пријатеља, кликнуло је на прву. Код њега ми се допада све, за сада је све океј, рекла је Анастасија својевремено не откривајући превише детаља.

- Обоје смо јавне личности, јасно нам је што медије занима, нормално прихватамо ту чињеницу. Он није љубоморан, нема разлога да буде. Сигурно да ће бити притиска, али ако је нешто право, ништа не може то да поруши, истакла је она тада.

Недуго након ступања у емотивну везу, Анастасија је свог партнера представила својој породици.

- Упознавање је прошло супер, срећна сам јако и задовољна. Људи долазе, дочекујем их. Знала сам да ће све проћи како треба. Цеца је пребацила на мене, али ни ја не могу да кажем због чега је плакала. Вероватно ћу се латити микрофона, отпеваћу Немањи неку моју песму, он не слуша нашу музику, воли моје песме.

Фото: АТА имагес

 

 

Ражнатовићева се након неколико месеци везе преселила код Гудеља у Севиљу, у лукс вилу са базеном у којој фудбалер живи.

Подсетимо, породица Гудељ стигла је из Севиље на весеље, а након церемоније и завршетка ручка, чланови породице Гудељ су почели да излазе из виле.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: