Svečano slavlje koje je upriličeno samo za najbliže prijatelje i porodicu mladenaca odigralo se u Cecinoj vili na Dedinju, a njihova ljubav krenula je sasvim slučajno.

- Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej, rekla je Anastasija svojevremeno ne otkrivajući previše detalja.

- Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši, istakla je ona tada.

Nedugo nakon stupanja u emotivnu vezu, Anastasija je svog partnera predstavila svojoj porodici.

- Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. LJudi dolaze, dočekujem ih. Znala sam da će sve proći kako treba. Ceca je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala. Verovatno ću se latiti mikrofona, otpevaću Nemanji neku moju pesmu, on ne sluša našu muziku, voli moje pesme.

Foto: ATA images

 

 

Ražnatovićeva se nakon nekoliko meseci veze preselila kod Gudelja u Sevilju, u luks vilu sa bazenom u kojoj fudbaler živi.

Podsetimo, porodica Gudelj stigla je iz Sevilje na veselje, a nakon ceremonije i završetka ručka, članovi porodice Gudelj su počeli da izlaze iz vile.

(Blic)

BONUS VIDEO: