U srcu Beograda, danas je ozvaničena ljubav između mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović i fudbalera španske Sevilje i reprezentacije Srbije Nemanje Gudelja. Dva srca, koja su konačno su spojena pred licem zakona, okružena toplinom i podrškom svojih najmilijih.

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

Ceremoniji su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak. Atmosfera je bila ispunjena srećom i ljubavlju, a svaki pogled i osmeh prisutnih govorio je više od hiljadu reči. Porodice mladenaca su sa ponosom posmatrale kako njihova deca započinju novo poglavlje zajedničkog života.

 

 

Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj LJubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem. Crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine!

- Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za beogradske medije.

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Blic