Дарко ће с јесени добити треће дете, док је то Катарини прва беба, а обоје истичу да су дуго желели принову.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм даркола

 

Како из претходних односа има ћерку Лорену и сина Алексеја, фолкер је открио како су његови наследници реаговали када су сазнали да ће добити сестру.

- Лорена зна одавно за то и она је била пресрећна, она обожава децу, а Алексеј је био сав збуњен, мали је још и није знао шта га је снашло, али је рекао да би волео да буде бата - рекао је Дарко, а на питање како је он реаговао када је сазнао да је Каћа остала трудна, одговорио је:

- Па ја сам радио на томе. Једва сам чекао то.

Лазић признаје да је било и суза.

- Ви знате да сам ја веома велики емотивац и да све што је породично, ја попустим јако лако и емотиван сам поготово када су деца у питању. Наравно да је било суза, ја не могу да се суздржим кад то крене из мене.

На питање да ли Каћа захтевна трудница додао је да је мало почела да га "малтретира".

ФОТО: Принтскрин дарколазицоффициал

 

- До јуче није била, а онда је почела мало да ме малтретира. Све су то лепе и слатке муке, ништа ми није тешко. Ја свима испуњавам све жеље.

Иако се спекулисало одмах да чекају девојчицу, Дарко је сада то потврдио и званично.

- Девојчица је. Ми смо обоје хтели девојчицу. О имену још нисмо размишљали, има времена, лагано.

Његова мајка Бранка веома је поносна што ће добити још једно унуче.

- Моја мајка је пресрећна. Она воли децу, има већ четири унучади. Њој је то после свега што нам се десило, нешто најлепше. Попила је три чашице ракије.

Како су Каћа и он једно другом прва љубав, Дарко сматра да је Катарина одувек знала да ће добити дете управо са њим.

- Мислим да да. То је тако суђено да буде, да после свих ових година се ми поново нађемо. Та љубав никад није престајал скроз, емоције су биле ту. То је судбински - закључио је.