Радослав Драгијевић (73), осумњичен да је помагао сину, Дејану Драгијевићу (50) из Злота да са депоније на Старобањском путу склони и сакрије на другу локацију тело двогодишње Данке Илић, за чије је убиство заједно са Срђаном Јанковићем (50) из Луке осумњичен његов старији син – пуштен је из притвора.

- Њему је истекао двомесечни притвор у којем се налазио због кривичног дела помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, а суд је донео одлуку да се од сада Радослав брани са слободе – каже бранилац Радослава Драгијевића, адвокат Милинко Јовановић.

Радослав се из притвора из Зајечара вратио у празну кућу у Злоту у којој је заједно са млађим сином ухапшен пре два месеца. Далибор (40) је у међувремену преминуо током полицијског задржавања у Полицијској управи у Бору, 7. априла, а супруга Светлана је умрла 15. маја у дворишту једног од домаћинства у Злоту, када јој је изненада позлило.

- Шта да вам кажем, дошао сам у празну кућу. Сам сам, остао сам без својих најближих, лоше ми је – кратко нам је рекао Радослав након пуштања из притвора.

Његов адвокат истиче да ће се Радослав на даље бранити са слободе.

- Радослав Драгијевић се бранио ћутањем, и сада је поновио да нема шта да каже поводом овог случаја – додаје адвокат Јовановић.

БОНУС ВИДЕО