Radoslav Dragijević (73), osumnjičen da je pomagao sinu, Dejanu Dragijeviću (50) iz Zlota da sa deponije na Starobanjskom putu skloni i sakrije na drugu lokaciju telo dvogodišnje Danke Ilić, za čije je ubistvo zajedno sa Srđanom Jankovićem (50) iz Luke osumnjičen njegov stariji sin – pušten je iz pritvora.

- NJemu je istekao dvomesečni pritvor u kojem se nalazio zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, a sud je doneo odluku da se od sada Radoslav brani sa slobode – kaže branilac Radoslava Dragijevića, advokat Milinko Jovanović.

Radoslav se iz pritvora iz Zaječara vratio u praznu kuću u Zlotu u kojoj je zajedno sa mlađim sinom uhapšen pre dva meseca. Dalibor (40) je u međuvremenu preminuo tokom policijskog zadržavanja u Policijskoj upravi u Boru, 7. aprila, a supruga Svetlana je umrla 15. maja u dvorištu jednog od domaćinstva u Zlotu, kada joj je iznenada pozlilo.

- Šta da vam kažem, došao sam u praznu kuću. Sam sam, ostao sam bez svojih najbližih, loše mi je – kratko nam je rekao Radoslav nakon puštanja iz pritvora.

NJegov advokat ističe da će se Radoslav na dalje braniti sa slobode.

- Radoslav Dragijević se branio ćutanjem, i sada je ponovio da nema šta da kaže povodom ovog slučaja – dodaje advokat Jovanović.

BONUS VIDEO