Вест да је Нина Радуловић оперисала кичму одјекнула је као бомба у медијима.

Фото: АТА имагес/Матеја Станисављевић

 

Водитељка није показивала никакве назнаке да трпи болове, а још мање се могло закључити да је проблем толико озбиљан да мора „под нож”.

Упркос жељи да све скрије од јавности, посебно од свог наследника Лава, медији су дознали да је Нина Радуловић оперисала кичму, те није имала куд до да све призна и појасни.

- Годинама сам имала проблеме са кичмом. Масаже, киропрактичари, истезања и терапије нису давали резултате - почела је причу за „Глорију”, па додала:

- Ваљда ми је кичма слабо место, али сам се и префорсирала ове године. Корона је била само окидач за још веће проблеме, а онда сам се и повредила.

- Операција је била неизбежна. Оперисана сам ендоскопски. Тада је рез мањи, а опоравак бржи и извеснији. Из болнице сам изашла дан након захвата.

 

 

- Сада ми следи неколико недеља мировања, па физикална терапија. Ићи ћу ускоро и у бању - закључила је, што је њеним фановима вратило осмех на лице а бригу умањило.

Нико није ни слутио да ће се три године касније она опет јавити из кревета, прикачена на апарат.

На сву срећу, реч је само о процесу рехабилитације који још увек траје.

 

 

- Масаже, физикалне и кинези терапије. Све што ми треба имају - написала је Нина па појаснила.

- После операције кичме и опоравка у бањи, бригу о свом здравију препустила сам искусним физиотерапеутима, које сам упознала у рехабилитационом центру.