Кошаркашица је сада поново подигла прашину на Твитеру. Некадашња репрезентативка Србије, истакла је да постоји нешто горе од продавања интимних фотографија, а то је образ: 

- Не знам чему потреба за прозивањем, моје време је прошло...И боље да продајем с**е и половне ствари него образ као пола Србије. Да не причам да је 15 долара претплата, није милион, а и ово моје никога не боли - написала је бивша кошаркашица уз емотиконе срца и смајлија који плаче од смеха.

Фото: Принтскрин/Твитер/МILICADABOVIC13

 

 

Често јавно говори о занимању које је одабрала: 

- Не разумем људе који се мешају у туђе животе. Моје занимање се не разликује од неког другог, то је поштен посао, нико ми ништа није поклонио. Тај сајт је само у Србији табу тема, свуда у свету, девојке са завршеним школама бирају да се баве продавањем своје интиме. Људи су очекивали да ћу се продати за мале паре. Мислили су да сам као Анђела Вештица, која "зна знање". И ја бих могла да зарадим те паре, али не бих могла да спавам мирно и да се погледам у огледало - рекла је она тада.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Потпуно је смешно кад кажете нови бизнис, то је једна игрица која може да се игра из дана у дан, а и не мора. Тако сам ја назвала то. То је нешто што ми је донело новац на брзину и нешто што ће остварити моје снове које сам имала и које имам. Планирам ове године да купим кућу. Није то тако сјајно и бајно како сви мисле, нити сам се ја открила како су сви очекивали.. Видећемо докле ће то да траје - рекла је Милица Дабовић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: