Košarkašica je sada ponovo podigla prašinu na Tviteru. Nekadašnja reprezentativka Srbije, istakla je da postoji nešto gore od prodavanja intimnih fotografija, a to je obraz: 

- Ne znam čemu potreba za prozivanjem, moje vreme je prošlo...I bolje da prodajem s**e i polovne stvari nego obraz kao pola Srbije. Da ne pričam da je 15 dolara pretplata, nije milion, a i ovo moje nikoga ne boli - napisala je bivša košarkašica uz emotikone srca i smajlija koji plače od smeha.

Foto: Printskrin/Tviter/MILICADABOVIC13

 

 

Često javno govori o zanimanju koje je odabrala: 

- Ne razumem ljude koji se mešaju u tuđe živote. Moje zanimanje se ne razlikuje od nekog drugog, to je pošten posao, niko mi ništa nije poklonio. Taj sajt je samo u Srbiji tabu tema, svuda u svetu, devojke sa završenim školama biraju da se bave prodavanjem svoje intime. LJudi su očekivali da ću se prodati za male pare. Mislili su da sam kao Anđela Veštica, koja "zna znanje". I ja bih mogla da zaradim te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i da se pogledam u ogledalo - rekla je ona tada.

Foto: TV Pink printskrin

 

- Potpuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Videćemo dokle će to da traje - rekla je Milica Dabović za "Blic".

BONUS VIDEO: