- Заиста сам имала срећу, када су Вељкови родитељи у питању. Његов покојни отац Лазар је био диван човек. Вељков тата је био сликар, мајка Душанка му је економиста, радила је у СУП- у, сада је у пензији. Млађи су од мене - отац четири, мама две године. Вељко је баш овакав због својих родитеља. Није уобичајено да се син јединац ожени са 35 година старијом, а да његови родитељи не кажу “не” или “нећеш”. Знали су да не могу да му забране. Његова мајка је била свесна да ћемо бити у новинама, а његов отац ме је гледао као своје дете. Када смо боравили у Врднику, када би га неко позвао Лазара он би рекао “не могу сад ту су ми деца” , мислећи на мене и Вељка. Ја сам га звала Лаки, био је фантастичан. Вељку је рекао да буде срећан са женом коју воли и да не треба на силу да се жени да би имао деце - рекла је Верица Ракочевић у емисији "Док анђели спавају".

Такође, она је открила да се често свађа са супругом, али да нису имали сукоб који је нерешив.

- Обоје смо свесни разлике у годинама, та разлика зна и да засмета, али нико никога не спутава. Вељко зна да ће у мени увек имати најбољег пријатеља, а ја знам да ме никада неће повредити. Никада ме не би обрукао. Имамо и крупне и ситне свађе и размирице. Он је “регулатор” нашег односа, ја сам та која свађе теже подноси. Када се исвађамо, он ми каже “дођи да ти свирам виолину”. Има милион ствари које мени сметају код њега, али суштина је да у свим тим сукобима, ја не могу да замислим себе поред неког другог. Инсистирам на вербалном исказивању љубави, али Вељко није такав. Његова суштина је другачија, другачије се манифестује. Просто, кажем му да не могу да га “дешифрујем” , толико је емотиван, али се понаша као дивљак из шуме када се посвађамо - додала је креаторка.

- Имам два лица, једно за јавност, једно приватно. Верица у јавности је ратник, док друга плаче, јер је различите ствари погађају - изјавила је Верица Ракочевић у поменутој емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".