Певачица Снежана Ђуришић осврнула се на почетак каријере и у разговору за шта је било најтеже на путу ка успеху.

- То је тешко питање за мене, јер сам ја почела као девојчица да певам. Имала сам родитеље иза себе и мени заиста ништа није било тешко. Касније, када је дошла породица, е онда је то све требало стићи. То је било тешко јер захтева одсуство - искрена је Ђуришићева која сматра да је рецепт за успех пуно среће.

- Све бих урадила исто као на почетку. Када је нешто превише тешко сачувати и када је нешто добро и дозирано, онда то траје. То је само срећа. Нико није посебно паметан да зна како то треба тачно него једноставно то тако иде. Из куће понесете оно што сте понели и то је то. Када је моја каријера у питању, немам ни замерку ни примедбу.

Фото: АТА имагес

 

 

Истиче да је у данашње време тешко имати правог и искреног пријатеља, а још теже сачувати га, као и да јој не смета ако се са њом неко дружи само зато што је јавна личност.

- Ако је некоме то битно, драго ми је да могу да га усрећим својом присутношћу. Сачувати искреног пријатеља је данас тешко. Данас се брзо живи, поремећени су неки кодекси вредности и заиста је велико богатство ако човек има правог пријатеља. Ја под тим подразумевам људе на које могу да рачунам у свако доба - прича Снежана и додаје да је певачица Лепа Лукић једна од њених најискренијих пријатеља на естради:

- Лепа Лукић је мени била узор и на њу сам слаба. Шта год она жели, ја само пристанем.

Како каже, Саша Поповић је особа на коју може да рачуна увек и ко је увек спреман да притекне у помоћ и помогне.

Фото: АТА имагес

 

 

- Саша је неко ко када бих му рекла да ми треба стан и да немам пара, он би реко "изволи". Он има добро срце и свакоме је помогао ко год је то желео и тражио.

На питање да ли би пазарила некретнину попут куће или стана на обали мора, одговара.

- Када купите кућу на мору, онда имате пуно пријатеља. Шалу на страну, лепо је имати пуно пријатеља. Ја сам неко ко воли да путује и оде негде где нисам била. Када имате кућу на одређеном месту онда вас то везује само за то место - каже музичка звезда која се дотакла и колеге Ђорђа Давида који је оштро пред припадницима седме силе забранио овогодишњој победници такмичења "Звезде Гранда" да проговори о приватном животу:

- Не бих се мешала у то, то је ствар избора. Ако би ме питао неко, рекла бих "гледај да нешто оставиш иза себе". Свако има свој став и неки начин понашања зато то не бих коментарисала уопште. Лично мислим да то људима треба оставити на вољу како они желе, нека се тако понашају.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: