Краљица народне музике Лепа Лукић и даље одлично изгледа, а и здравље је, такође, веома добро служи, иако има 84 године. Међутим, још одавно је размишљала о дану своје смрти, а жеља Лепе Лукић у вези с тим је насмејала све.

Она каже да не жели да када умре на њеном споменику пише од када до када је живела, већ да све буде искључиво у шаљивом тону, па је тако током ранијег гостовања у емисији "Магазину Ин" изјавила:

- Да се одмах зна, тражићу да пише на мом споменику: “Овде Лепа Лукић лежи први пут сама”, поручила је певачица кроз смех.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је једном другом изјавом, такође везаном за своју смрт, све растужила.

- Штедим ја за старе дане. Морам да штедим јер не знам када ћу да умрем. Бојим се да не остане две хиљаде евра иза мене, а да умрем, па да не могу да ме сахране и покопају ме попут скитнице, рекла је Лепа једном приликом.

Иако је Лепа веома везана за своје родно село Милочај, није се, попут Мирослава Илића, изјашњавала да жели да буде сахрањена у њему, те нема сумње да ће вечна кућа краљица народне музике бити у Алеји заслужних грађана, али да то свакако неће бити скоро.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Иначе, Лепа је једном приликом открила и коме ће припасти сва њена имовина.

- Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат, рекла је Лепа Лукић, истакавши да је Маза чудо од мачке и да је она гледа као своје дете.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: