Kraljica narodne muzike Lepa Lukić i dalje odlično izgleda, a i zdravlje je, takođe, veoma dobro služi, iako ima 84 godine. Međutim, još odavno je razmišljala o danu svoje smrti, a želja Lepe Lukić u vezi s tim je nasmejala sve.

Ona kaže da ne želi da kada umre na njenom spomeniku piše od kada do kada je živela, već da sve bude isključivo u šaljivom tonu, pa je tako tokom ranijeg gostovanja u emisiji "Magazinu In" izjavila:

- Da se odmah zna, tražiću da piše na mom spomeniku: “Ovde Lepa Lukić leži prvi put sama”, poručila je pevačica kroz smeh.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je jednom drugom izjavom, takođe vezanom za svoju smrt, sve rastužila.

- Štedim ja za stare dane. Moram da štedim jer ne znam kada ću da umrem. Bojim se da ne ostane dve hiljade evra iza mene, a da umrem, pa da ne mogu da me sahrane i pokopaju me poput skitnice, rekla je Lepa jednom prilikom.

Iako je Lepa veoma vezana za svoje rodno selo Miločaj, nije se, poput Miroslava Ilića, izjašnjavala da želi da bude sahranjena u njemu, te nema sumnje da će večna kuća kraljica narodne muzike biti u Aleji zaslužnih građana, ali da to svakako neće biti skoro.

Foto: D. Milovanović

 

 

Inače, Lepa je jednom prilikom otkrila i kome će pripasti sva njena imovina.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat, rekla je Lepa Lukić, istakavši da je Maza čudo od mačke i da je ona gleda kao svoje dete.

(Svet)

BONUS VIDEO: