Аличић је у свом обраћању открио шта мисли о млађим колегама, те прокоментарисао и Хариса Џиновића око теме развода. 

Фото: В. Данилов

 

 

- Глуме звезде, нећу за њих ништа да причам и сто пута сам рекао има добрих певача, али не знају да цене овај посао који треба да се добро ради и да буду професионалци. Знам неке младе певаче, напију се, не дођу на наступ и то је иживљавање и тиме се потцењује публика. Небитно да ли су они "Звезде Гранда" или нешто друго, то није лепо - рекао је певач.

Љуба је прокоментарисао и актуелне разводе који последњих месеци тресу јавну сцену.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

- За разводе волим да кажем и шалим се мало, можда их је појео Београд. Жао ми је тих људи, али Боже мој живот је чудан, јер и ја сам четрдесет и три године у браку, али може и мени нешто да се деси. Нигде није записано да неко мора да остане у браку. Жао ми је звезда које су успеле у свом раду и имали успешне жене, а сад је дошло до тога да се разведу, рецимо Харис Џиновић.

"Путовања ми најтеже падају"

Љуба је пет деценија присутан на јавној сцени, а сада је открио шта му најтеже пада.

- Никада ми посао није досадио јер то једино знам да радим. Најтеже ми падају путовања из места у место, града у град. Није лако не спавати. Има певача која певају само тек тако, а ја певам квалитетно и моја публика мора да буде расположена увек, зато и успевам - рекао је, па додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Свеједно ми је где певам, приватну свирку или у клубу. Никада нисам имао непријатна дешавања на приватним забавама, добар сам са људима. Моја публика је таква и мене народ воли. Нема проблема код мене. Да ли певам на фиксну цену или бакшиш, зависи од договора, ја радим шест сати. Од седам до један и да ли отпевао двадесет или тридесет песама, то је до један.

Ало/Телеграф

БОНУС ВИДЕО: