Наиме, посланик Небојша Вукановић, споменуо је Десингерицу, те истакао да лоше утиче на младе.

Фото:АТА имагес

 

 

- Ја, када сам био мали, само сам чекао када ће се чути онај "Опстанак", да видим оне жирафе како ударају ногама. И данас је та шпица популарна. Више сам научио кроз те емисије о историји, биологији и о природи него што сам научио у школи. Шта данас гледају? Долази неки лудак и лупа децу ’вако у главу и то је хит! Десингерица дошао, скине папучу и удара их у главу - започео је он, па наставио:

- А, они веселици ааааа, удри! То треба, људи, ухапсити. То треба забранити. То су трауме! Шта дете зна од 15 година? Удара једнога, хоћу и ја тамо. И хит у региону, милион прегледа неки лудак. Доводите га ту. То је шизоференија, људи - говорио је Вукановић док је листовима папира ударао по микрофону, као Десингерица публику папучом по глави.

Драшко Станивуковић тражио забрану наступа Десингерице

Подсетимо, градоначелник Бањалуке је раније тражио да му се забрани наступ.

- Бањалука не учествује у организацији и не подржава одржавање концерта извођача под називом "Десингерица и Пљугица". У вези са тим издао сам наредбу свим нашим предузећима као и надлежним одељењима да приликом добијања захтева за давање у закуп јавне површине анализирају сам догађај и упознају се са садржајем истог који се планира изводити на јавним површинама на територији града Бањалука. Сходно томе, сви догађаји и манифестације које се оцене као непримерени неће добити дозволе Града. Наша дужност је да пратимо које се то вредности пласирају нашој деци, омладини и суграђанима - поручио је Драшко путем објаве на друштвеној мрежи Инстаграм.