Не може се порећи да је веза између оца и његове ћерке посебна. Док су мајке често у центру пажње када је у питању родитељство, очеви играју кључну улогу у успеху, срећи и благостању своје ћерке.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Отац Предраг Поповић

 

Добар отац ће бити извор снаге, заштите и љубави своје ћерке. Утицај тате на ћерку је толико моћан да би сваки тата требало да се труди да буде родитељ који је ту да је води на сваком кораку.

Однос девојчице са оцем може одредити њену способност да верује другима, али да верује и себи и да се самовреднује. Пошто однос са нашим очевима ствара филтер помоћу којег посматрамо себе и оне које волимо, он боји наше односе са другима и утиче на важне одлуке које доносимо у нашим животима, као што су то ко смо, који су наши животни циљеви и какве су наше дубоке вредности.

Фото: Притскрин Инстаграм попуп3_

 

Однос оца и ћерке је моћна сила коју не треба потцењивати.

И ћерка оца Предрага Поповића, врло активна на друштвеним мрежама, разнежила је своје пратиоце једном објавом која сажима све оно што смо споменули.

- С моје тачке гледишта, сложила бих се са пословицом: "Између оца и ћерке влада посебна врста љубави", и то ће разумети само они... Доста пута се запитам, да ли је ово могуће? Али онда схватим да уз Бога најневероватније ствари постају реалност! Очеви загрлите и пољубите ваше драге ћеркице! - написала је Теодора Поповић.

Она често дели тренутке из породичног живота, трудећи се да својим пратиоцима приближи колико је хармоничан живот у дому једног свештеника, као и како прихватају вредности којима их уче родитељи.

(Она.рс)