Певачица Рада Манојловић је на почетку каријере у Гранду била у романтичној вези са Миланом Станковићем. Након неколико година везе пар је раскинуо, а Рада је ступиа у везу са кошаркашким агентом Момиром Гајићем.

Рада је сама признала да је због Момира оставила певача Милана Станковића, а прљав веш из њихове везе испливао је тек после раскида након три године забављања.

Фото: АТА имагес

 

 

У исповести након раскида Момир је поручио: “Рада је доказ да не треба бити са певачицом”, након чега се огласила и она:

- Са бившим дечком раскинула сам пре пет и по месеци и не бих му додатно поклањала пажњу. За мене је мртав. На ту причу бих ставила тачку, а он ће остати познат као бивши дечко Раде Манојловић Поред моје каријере, сметала нам је и даљина. У вези је било и прелепих тренутака, али и даљина је учинила своје. Он живи и ради у Америци, а ја у Србији. Неко време смо успевали да ускладимо обавезе и виђамо се, али честа раздвојеност је пресудила - рекла је Рада и осврнула се и на то да је његова сестра никада није прихватила зато што је фолк певачица са села.

- Никад ме није ценила ни поштовала. Мислила је да их нисам достојна, ја једна обична фолк певаљка, и то са села. Куд ћеш горе! Ја сам њој била крива што сам жива. Она је краљица, нека је жива и здрава - открила је тада Рада за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: