Позната певачица Сања Ђорђевић недавно је гостовала у једној емисији где је привукла велику пажњу јавности.

Публика је остала шокирана изгледом певачице те су се низали коментари да је радила ботокс и потпуно променила физички изглед, а поводом коментара огласила се и певачица и открила шта је утицало на њен физички изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

- Добила сам мононуклеозу као и Епштајн-Баров вирус и шест месеци нисам могла из кревета. Рекли су ми доктори да не смем да радим и да се крећем то је катастрофичан вирус који се добија од фанова и обично га деца добијају путем пољупца или путем прљаве часе и неко вас зарази, а ја сам то добила у овим годинама. Нисам озбиљно схватила јер нисам знала шта је то и нисам чула никада за то у свом животу. Наставила сам да радим, а забранили су ми сваки физички напор и задњи наступ који сам имала почетком децембра у једном тренутку сам питала музичара "сине, колико је прошло", ја која скачем и играм по два сата, немам проблем да радим, а он ми је рекао "тек смо почели, Сања нисте добро", на шта сам рекла да се нисам осећала до данас тако лоше и дошла сам кући и пала, започела је Сања и додала:

- Имала сам јак степен вируса и од тога су ми отекле жлезде, изобличило ми се лице и нисам имала грама снаге. Све сам отказала и пет месеци сам била кући и наравно сам се и угојила. Од пада имунитета сви доњи зуби су ми отишли које сам оперисала и морала сам да идем да вадим зубе и стављам вештачке кости и импланте и ту сам отекла.

Сања се осврнула на коментаре да је стављала ботокс.

- Пет година нисам стављала филере и ботокс. Била сам болесна и сваки човек може да буде болестан, сад сам добро и три наступа сам одрадила. Можда нисам репрезентативна и нисам смршала иако је публика навикла да сам "фит", али шест месеци нисам ишла нигде, угојила сам се и имам оток од вируса. Била сам изобличена пет до шест месеци и препадала сам се сама од себе. Увек се сликам са свима и довољна је једна капљица да се човек зарази, не знам ко ме је заразио, нико ми није крив и то је можда требало да се деси и десило се. Имала сам тежак период, рекла је она и додала да се не осврће на коментаре.

- У свему сам умерена па не знам само како су људи помислили да могу тако нешто себи да урадим, али није ме изнервирало. Опоравила сам се, шетам већ, радим концерте, а треба времена да оток прође и радила сам налазе, али добила сам дозволе да могу да радим и да се крећем. И да сам радила ботокс то би било умерено и да изгледа лепо, а не да од себе направим будалу да изгледам двадесет кила више. Отекнута сам и од операције велице. То је шест тешких месеци у животу, а људи не помисле на тако нешто, него помисле да сам будала која је радила ботокс. Не изгледам тако, некад сам можда тако изгледала, а сад не изгледам, можда сам се и навикла на нови лик. Али, на крају крајева нисам манекенка него певачица, ако ме људи воле онда ће и доћи на мој наступ, не морам да будем прелепа и презгодна немам више двадесет година.

Након болести, Сања је имала савет и за публику која долази на њене наступе.

- Људи су навикли да будем витка, а данас сам добила коментаре да сам као "надуван балон", живот ти не да снаге да будеш као што јеси. Никада немојте пити из часа, већ из флаша на сламчицу јер нека деца не могу устати шест месеци. Мени је отишло на лимфе и јетру, а хвала Богу није на грло. Многи спортисти и млади људи су због тога били по болницама, ја хвала Богу нисам. Опомињем све да се чувају, јер многи се неће само изобличити као ја, већ неће моћи да обављају основне физичке активности. Добро сам, наступала сам и могу нормално да певам, имам само мали страх када скачем и певам у истом тренутку, али идемо даље, а остали нека се чувају,л закључила је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: