Водитељка Сања Маринковић, коју годинама уназад гледамо у емисији Магазин Ин у којој са гостима често прича на тему мушко-женских односа, једном приликом је изненадила ставом о избору правог мушарца.

Водитељка је, говорећи о свом разводу, признала да је женама важније да гледају за кога се удају, него на каријеру, посао "и аплаузе".

Фото: АТА имагес

 

 

- Могуће је да је један од разлога што сам се растала био тренутак кад сам схватила да ја нисам ја. Покушавала сам да угодим свима осим себи, већина жена се због тога у једном тренутку растане. Када је реч о љубави, наравно, ја сам увек за то да се растанемо пре него што почнемо да се мрзимо, не да се не волимо. Док смо још у пријатељским односима, то је прави тренутак да схватимо да можемо једно без другог као пријатељи и родитељи одлично да функционишемо, рекла је Сања, која из брака има сина, али сада је открила како би саветовала женско дете да га има.

- Да ја имам ћерку, ја бих је више саветовала да изабере доброг партнера спрам себе, јер ако му роди дете, она ће бити везана за њега цео живот. И она може много да упропасти тај живот, због њега може да се разболи, него који ће факултет да упише, која је средња оцена и где ће да се запосли. Можеш да имаш успеха, аплауза и пара у новчанику, које тај мушкарац може преко ноћи да упропасти, рекла је Сања.

БОНУС ВИДЕО: