Син Лонг се родио пре неколико година, а првих 11 месеци је узимао храну помоћу сонде. 

Певачица је открила како је изгледао тренутак када је угледала сина: 

- Дошао је педијатар када сам пробудила из анестезије да ме пита да ли је мушко или женско. Не знам шта да кажем… Породила сам се хитно царским резом, али када су мушка деца под стресом онда им се повлачи полни орган и сећам се да сам тај дан са све катетером и раном кренула да устанем. Тада је била експанзија короне, нисам смела да га ухватим за руке. Имао је килограм и тридесет грама, памперс најмањи је био до пола њега, био је црн, он је био као паук. Нисам смела да га пипнем, помислила сам шта сам ја родила, био је премали, као пивска флаша. Тај дан сам га видела и тај дан су га одвели са Народног фронта на Институт за неонатологију и ту је био од марта до јула месеца. Докторке на Институту и сестре, свака им част, сваки дан смо звали у одређено време, слали су нам слике детета - испричала је Биљићева, па додала:

- Само ја знам како ми је било. Нисам ни била свесна шта се дешава, можда би ми било теже да сам могла да га видим. Можда би ми било теже када би га узела на груди или када би имала прилику да га дојим, можда би ми било теже да се растајем од њега сваки пут - рекла је она и открила да је син имао незрео једњак.

Дечак је сада велик, али и даље не да да му неко додирне носић:
 
- Хранио се на сонду 11 месеци. То је био посебан пакао. Данас има четири године и кад год му приђем носићу никако не да. Најтеже је било њему, најтеже ми је пало када сам гледала своје дете и размишљала да се он никада неће ослободити сонде и то што ја своје дете не могу да узмем нормално. Десило се два пута да му се сонда извукла и да су му се плућа напунила водом, па смо морали да идемо у болницу да лежимо два три дана, да се поново врати сонда па кући, али хвала Богу све је то иза нас - испричала је Надежда у тешкој исповести.

БОНУС ВИДЕО: