Певач се на овај корак одлучио када је био с неколико другара, па су отишли у јавну кућу и бирали девојке с којима ће да се забаве, а након акције која је трајала целу ноћ фолкеру су се појавили проблеми с куком који је оперисао после тешке саобраћајке.

Лазић тврди је спавао са најлепшим женама из јавне куће, те да се и данас радо сећа тог периода.

Фото: АТА имагес

 

- Кад сам боравио у Цириху прошле године због посла, испунио сам себи једну од жеља, онако, што би рекли, за опуштање. Ноћу сам радио, дању спавао, па смо направили неколико дана паузе да се проведемо и обиђемо град. Неколико другара је било са мном, договорили смо се да одемо у јавну кућу и уживамо за све паре. Те вечери сам имао односе са 12 девојака. Кад сам ушао, нисам знао где пре да погледам! Поред мене лежи црнка, бринета, црвенокоса, плавуше. Све што сам могао да замислим! Не зна човек где ће пре! То ми је била велика жеља. Другаре нисам видео целу ноћ, сви су били по собама. Тек ујутру смо се сви нашли и кренули у хотел у ком смо одсели - испричао је Дарко на почетку.

Како је тада испричао, Лазић је после оргијања, које је трајало целу ноћ, имао проблеме с куком који је оперисао након што је једва извукао живу главу у удесу који је имао пре неколико година.

Фото: АТА имагес

 

- Пред јутро ме је много болео кук. Једва сам се кретао од болова, знате да сам имао неколико операција после саобраћајке. Раштимовао ми се кук, а тек по доласку у Србију могао сам с докторима да обавим преглед. Доктор ме је питао шта сам радио, морао сам да му објасним онако увијено. Човек је само почео да се смеје, погледао ме је и рекао: "Дарко, ајде води рачуна! Немој опет да те састављамо. У свему мораш умерено" - присећа се фолкер.

Лазић је истакао да би и данас користио опијате као раније, али да не сме јер су га доктори опоменули да може да му нашкоди на дуже стазе.

- Све сам у животу хтео да пробам и пробао сам. Од јавних кућа до наркотика. Сада више не могу ни да попијем како треба, а камоли да конзумирам нешто. То време је прошло. Опет бих се дрогирао, али не смем јер су ми доктори рекли да није добро за мене. Волим да попијем, да се опустим с друштвом, да запалим, али упоредо с тим почео сам да тренирам и водим рачуна о исхрани. Мислим, трудим се да живим што је здравије могуће, али не могу далеко од ових порока које сам набројао - рекао је Дарко.

Курир.рс/Српски Телеграф