У Ургентни центар КЦВ  примљена су три пацијента.  Осамнаестогодишњи Н.Ш  је примљен са повредама у виду убодне ране десне натколенице. Након хируршке обраде, како наводе у Клиничком центру Војводине,  пацијент је смештен на Колинику за ортопедску хирургију и трауматологију ради даљег лечења.

Други повређени, Б.О. (21) је задобио лаке повреде нагњечење колена и натколенице, и после лекарске помоћи пуштен је на кућно лечење. Трећи младић, Ј.Ш. (21) примљен је са повредама у виду ишчашења рамена, површинске повреде главе и грудног коша и убодна рана у пределу глутеуса. Након лекарске помоћи и хируршке обраде пуштен јре на даље кућно лечење.

Засада непознати маскирани нападачи су, како незванично сазнајемо, на младиће из Футога насрнули испред једног локала на Штранду. Ударали су их, а у том нападу је коришћено и хладно оружје, те су двадесетједногодишњаци  и младић стар 18 година задобили посекотине по разним деловима тела. Након напада, маскирани изгредници су побегли према Мосту слободе и полиција за њима трага. Један од нападнутих младића, двадесетједногодишњи Б.О.  је, како сазнајемо, после немилог догађаја приметио и полицији је  пријавио да му недостаје торбица са новцем, документима и мобилним телефоном.

БОНУС ВИДЕО