Домаћи медији јавили су данас да је кик-боксер Ненад Пагонис ухапшен након што је наводно претукао супругу.

ФОТО: Принтскрин Инсаграм ненадпагонис

 

Због тога му је одређено задржавање по налогу дежурног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Новом Саду, а Блиц пише да је супруга спортисте задобила прелом ребара, као и да су се сукобили око тренинга њиховог заједничког детета.

Ненад Пагонис и његова бивша супруга Маја Брукнер, иначе глумица и певачица, заједно су провели године, а супруга је кик-бокера пратила и подржавала током каријере.

Брак Ненада Пагониса и Маје Брукнер

Како је једном приликом испричао, упознали су се сасвим случајно на новосадском Штранду, а Пагонис је истакао да је већ након неколико минута пожелео да заснује породицу с Мајом.

– На самом почетку, заправо, привукла ме је њена мушкобањастост и харизма, док су ме касније све више освајале, па и задржале, особине попут верности и оданости – испричао је у једном интервјуу.

Годинама су важили за један од најскладнијих познатих парова, а у браку су добили сина Владимироса и ћерку Тесу. Медији су, међутим, 2019. године јавили да се Пагонис разводи, а он је пет година касније причао о растанку од супруге.

 

 

– Развео сам се, једноставно нисмо могли заједно. Небитно је сада ко је крив – рекао је Ненад за Хелло у марту ове године и тада истакао да му тешко пада раздвојеност од деце.

– И ја сам им мењао пелене, купао их, сваку ноћ им читао приче, успављивао их. Дешавало се да имам неки састанак у граду, а ја кажем: "Само да успавам децу па ћу доћи" – испричао је тада. – Три месеца сам плакао, не због развода. Једноставно, навикнеш се током година на дреку и буку. Одједном тишина, мртва тишина..

Како је истакао, тада је причао о разводу с пријатељима и психолозима.

– Сви су ми рекли да је, после смрти, развод најтежи стрес – рекао је, док се Маја Брукнер није оглашавала јавно о краху брака.