Стоја Новаковић носи титулу најмлађе бака на естради. Она је прво унуче добила са само 33 године, с тога да је готово немогуће да буде свргнута са овог трона.Певачица је млада постала мајка, са само 17 година. И њен син Милан је такође као тинејџер добио прво дете. Када је постао отац имао је само 16 година.

Фото: АТА имагес

 

Сада је певачица двострука бака, али своју породици држи далеко од јавности. Њени унуци се до сада нису појављивали пред новинарима, а певачица планира да тако и остане. Чак и њен син не воли медијско експонирање, па ни он није стао пред представнике медија. У јавности се појавила само једна његова слика са мајком.

Милан је годинама живео у Аустралији код Стојине пријатељице, а вратила га је у Србију када је изградила каријеру. Завршио је средњу медицинску школу, а како су медији писали пре неколико година тада је радио у психијатријској установи "Лаза Лазаревић".

Фото: АТА имагес

 

Стоја и избегава да прича о члановима њене породице, али је једном приликом за Курир испричала чему учи унуке.

- Последњих десетак година моја публика се веома подмладила. На мојим наступима је искључиво омладина. На улици ме заустављају за сликање буквално деца. То ме јако радује. Тако и моји унуци имају део моје популарности у свом друштву, али их свакако учим да морају да граде себе као људе.

Курир