Певачица Теа Таировић је данас прославила објављивање свог новог студијског албума "Теа" на веома необичан начин - организовала је промоцију на броду, који је пловио од Београда до њеног родног Новог Сада. Појавивши се у белом узаном комбинезону, Теа је привукла пажњу окупљених фотографа пре него што им се обратила.

Фото: АТА имагес /MB

 

На конференцији за медије, Теа је открила да је албум плод годину дана напорног рада, те да садржи више од десет песама. Занимљиво је да је истог дана доживела блиски сусрет са громом у Новом Саду, што ју је инспирисало за песму "Удри ме громе". Док је стајала крај својих кола ударио је гром. Такође, једна од песама на албуму носи назив "Титаник", а Теа је истакла да више не жели да пева о природним катастрофама и ратовима, већ да се фокусира на друге теме.

Фото: АТА имагес /MB

 

- Јако сам срећна, али и уморна. На албуму сам напорно радила... Годину дана тачније и има више од десет песама. Данас ме је ударио гром поред аута у Новом Саду, а имам песму “Удри ме громе”. Поред ње, имам и једну коју сам назвала “Титаник”, па с тим у вези, не бих ја више певала о природним катастрофама и ратовима - рекла је Теа на конференцији, па наставила:

- Мени је тешко сломити срце... Лако се изнервирам, али ми је тешко сломити срце. Знам да се идентификујем са причама пријатеља и познаника, отуд такви емотивни текстови. Упаднем у неко лоше расположење и одмах настане песма. Релаксирана сам што сам тиче концерта у Арени 21. септембра. Сутра кумујем на свадби, чим то завршимо прелазимо на припрему концерта - рекла је Теа.

Република