Stoja Novaković nosi titulu najmlađe baka na estradi. Ona je prvo unuče dobila sa samo 33 godine, s toga da je gotovo nemoguće da bude svrgnuta sa ovog trona.Pevačica je mlada postala majka, sa samo 17 godina. I njen sin Milan je takođe kao tinejdžer dobio prvo dete. Kada je postao otac imao je samo 16 godina.

Foto: ATA images

 

Sada je pevačica dvostruka baka, ali svoju porodici drži daleko od javnosti. NJeni unuci se do sada nisu pojavljivali pred novinarima, a pevačica planira da tako i ostane. Čak i njen sin ne voli medijsko eksponiranje, pa ni on nije stao pred predstavnike medija. U javnosti se pojavila samo jedna njegova slika sa majkom.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, a vratila ga je u Srbiju kada je izgradila karijeru. Završio je srednju medicinsku školu, a kako su mediji pisali pre nekoliko godina tada je radio u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

Foto: ATA images

 

Stoja i izbegava da priča o članovima njene porodice, ali je jednom prilikom za Kurir ispričala čemu uči unuke.

- Poslednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me zaustavljaju za slikanje bukvalno deca. To me jako raduje. Tako i moji unuci imaju deo moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju da grade sebe kao ljude.

Kurir