Видео снимак интервјуа изазвао је буру на платформи X, некадашњем Твитеру.

Након што је водитељка приметила да Џенифер плаче, понудила јој је минут паузе на шта је глумица рекла да су то сузе радоснице.

- Ово су срећне сузе. Невероватно ми је да је прошло 30 година од снимања серије. Привилегија је што је толико опстала и што људима и даље значи. То је највећи поклон који смо нас шесторо могли да замислимо. Желим да кажем и да ћемо ми заувек бити породица - истакла је Џенифер.

Глумачко остварење у серији "Пријатељи" није једина спона Џенифер и покојног Метјуа. Како је глумица навела, њихово пријатељство било је посебно.

Славни глумац преминуо је од акутних последица дејства кетамина, наводи се у токсиколошком извештају патолошке канцеларије округа Лос Анђелес, а пронашли су га на његовом имању тачније у ђакузију.

У интервјуу са Дајаном Сојер, пре две године, Метју је изјавио да му је, упркос свим успонима и падовима које је имао због болести зависности од дроге и алкохола, Џенифер увек била пријатељ без премца.

- Она је била та која ми је највише пута у животу пружила руку. Искрено сам јој захвалан на томе - рекао је Метју Пери у октобру 2022. године.

Фото: Профимедиа

 

Такође је открио да је она била прва која је имала храбрости да му каже истину у очи када је, током снимања серије "Пријатељи", његов проблем зависности постао видан свима.

- Рекла ми је да сви знају да пијем. То је био застрашујућ моменат за мене јер кад је требало да будем на врхунцу популарности, ја сам био у мрачној соби и виђао се само са дилерима дроге - присетио се Метју.

О његовом проблему говорио је и за магазин "People", 2022. године, када је потврдио да није имао ни границу ни контролу.

Фото: Профимедиа

 

- Нисам знао како да престанем. Не бих ни могао да престанем јер су болест и зависност прогресивни што значи да постаје све горе и горе како стариш - рекао је глумац.

Иако се вешто трудио да знакове зависности сакрије од својих колега, сви су знали са чиме се бори и дали су све од себе да га подрже.

- Увек су имали разумевања и били су стрпљиви. Ми смо били као пингвини јер они, када је један у јату болестан или повређен, други га окруже и помажу му. Ходају около док тај пингвин не почне да хода сам. То је нешто што је екипа урадила за мене - присетио се Метју.

БОНУС ВИДЕО: