Video snimak intervjua izazvao je buru na platformi X, nekadašnjem Tviteru.

Nakon što je voditeljka primetila da DŽenifer plače, ponudila joj je minut pauze na šta je glumica rekla da su to suze radosnice.

- Ovo su srećne suze. Neverovatno mi je da je prošlo 30 godina od snimanja serije. Privilegija je što je toliko opstala i što ljudima i dalje znači. To je najveći poklon koji smo nas šestoro mogli da zamislimo. Želim da kažem i da ćemo mi zauvek biti porodica - istakla je DŽenifer.

Glumačko ostvarenje u seriji "Prijatelji" nije jedina spona DŽenifer i pokojnog Metjua. Kako je glumica navela, njihovo prijateljstvo bilo je posebno.

Slavni glumac preminuo je od akutnih posledica dejstva ketamina, navodi se u toksikološkom izveštaju patološke kancelarije okruga Los Anđeles, a pronašli su ga na njegovom imanju tačnije u đakuziju.

U intervjuu sa Dajanom Sojer, pre dve godine, Metju je izjavio da mu je, uprkos svim usponima i padovima koje je imao zbog bolesti zavisnosti od droge i alkohola, DŽenifer uvek bila prijatelj bez premca.

- Ona je bila ta koja mi je najviše puta u životu pružila ruku. Iskreno sam joj zahvalan na tome - rekao je Metju Peri u oktobru 2022. godine.

Foto: Profimedia

 

Takođe je otkrio da je ona bila prva koja je imala hrabrosti da mu kaže istinu u oči kada je, tokom snimanja serije "Prijatelji", njegov problem zavisnosti postao vidan svima.

- Rekla mi je da svi znaju da pijem. To je bio zastrašujuć momenat za mene jer kad je trebalo da budem na vrhuncu popularnosti, ja sam bio u mračnoj sobi i viđao se samo sa dilerima droge - prisetio se Metju.

O njegovom problemu govorio je i za magazin "People", 2022. godine, kada je potvrdio da nije imao ni granicu ni kontrolu.

Foto: Profimedia

 

- Nisam znao kako da prestanem. Ne bih ni mogao da prestanem jer su bolest i zavisnost progresivni što znači da postaje sve gore i gore kako stariš - rekao je glumac.

Iako se vešto trudio da znakove zavisnosti sakrije od svojih kolega, svi su znali sa čime se bori i dali su sve od sebe da ga podrže.

- Uvek su imali razumevanja i bili su strpljivi. Mi smo bili kao pingvini jer oni, kada je jedan u jatu bolestan ili povređen, drugi ga okruže i pomažu mu. Hodaju okolo dok taj pingvin ne počne da hoda sam. To je nešto što je ekipa uradila za mene - prisetio se Metju.

BONUS VIDEO: